Благодаря ти, Евелина

Бебетата се чувстват прекрасно, всички случиха на прекрасни родители, за което съм много доволна.
И така .... нека да преставим някои от виновниците у нас да е толкова весело

Бебета на Ананке Миреос - Нани, кучило В - момчетата, които търсят своите любящи семейства. При двете връзки са покрити всички изисквания на БГРК.
Стойките са в категория " Бебе съм и нито със салам, нито с кашкавал ще ме излъжеш "
Lorindely Bedtime Stories
Lorindely Broken English
Lorindely Basic Instinct
Lorindely Boy on the Side
И малко снимки на кучило С, на Голди децата

Те са от връзката между Astra/Голди/ и Non-Stop Isaak Newton/Ерик/
При нас всеки ден е весело и става все повече

. Хубавото е, че дребосъците си имат изграден режим, за да мога и аз отвреме на време да излизам и да свърша някоя работа в офиса.
Сутрин будилника за ставане са те и двете майки

всички дружно скимтят. Чистим, играем малко, хапваме и заспиваме към 9.00ч. Имаме и една задължителна дрямка от 14.00-16.30ч, която не пропускат. И като съберат сили за нови подвизи стават неудържими, никакъв фотоапарат не ги лови

)))))
Lorindely Copyright Osiris

Lorindely Copyright Izida
Lorindely Copyright Nekhbet
Lorindely Copyright AnckSuNamun

Последното е с най-много снимки, защото беше и си е най-въртоглавото куче. То се не спря, направихме 200 снимки, от които що-годе стават 4. Дъщеря ни я е кръстила Дивото, и с право
Общо при нас в момента са 9 бебока, 4 от тях са свободни, другите 4 чакат своите нови родители да се върнат от почивка, тъй като случиха отпускарски сезон.
От връзката на Голди и Ерик вероятно ще има една свободна дама, но още не се знае. Като имам яснота ще обявя официално. За сега приятно четене и гледане, скоро ще има нови снимки.
За повече информация и връзка с мен на сайта на развъдника ни
http://www.lorindelybg.webs.com/