Дата и час: Чет Сеп 09, 2010 12:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 03, 2006 3:50 pm 

Честито Чарли!
И вас не ви отмина....
:? Голяма мъка е, но казват че е така главно първия път, после било по-лесно. :( Дано да са прави, че и Фрея и Диана с нейната Кора изкарахме доооста дълъг цикъл. На повод, очите на четири :shock: и търпение.
Кучетата стават доста особени през този период така че ще откриеш доста нови неща за Голди. :roll:
Благодаря за пожеланията по случай годишнината на Фрея! За кученца още е мнооого рано да си мислим, но и това време ще дойде. Сега вече сме си набелязали 2-3 женихи и чакаме голямата любов!
Фрея-Белята

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 15, 2006 12:57 pm 
Аватар

Здравейте :P
Днес се разбра, че Голди не е разгонена :( .Доктора й я видя и каза, че е фалшива работа сега.
Ами, какво да се прави.Аз малко се зарадвах, но и ми стана криво, защото хайвана 12 дена все на повод до нас и никакво мърдане.Сега ще чакаме в близко бъдеще вече истински сигнали, а не фалшиви.А до тогава времето ще бъде пълноценно запълнено- на рекички и езерца, малко на балкан и после.....
Ами, това е.Нашата работа малко стана като на Кора и Кара май.Заблудила съм се, защото имаше три , четири дни розово, а после спря и нищо....Но сега вече знам, че не е разгонена.
Когато Голди стане жена ще разберете-дано е по-скоро, защото не ми се иска да изпуснем есенните изложби.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 17, 2006 8:18 am 
Аватар

:D Е - точно като на Кора. Цялото чудо беше тамън за две седмици май. И съвсем малко цапаше. Но и докторите ми када не се радвяам хич, че е толкова кратичко, защото значи ще е дългичко. И си е така. Май до следващото разгонване Кора ще е като пчелна пита - всички й налитат. Еххх - женски му работи :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 30, 2006 7:31 am 
Аватар

Здравейте!
Малко отсъствах от хоризонта, но си има причина.Почивки, липса на нет и т.н., но сега съм тук.Трудно ще ми е да наваксам цялата информация през времето, когато ме нямаше, но ще се справя.
И така.Вече официално от 27.08. Голди ВЕЧЕ е жена.След дълго чакане най-накрая дойде и нашия ред.Опасявах, се че така може да стане и да пропуснем двете изложби септември месец, но какво да се прави - природа.Сега сме сърдити, защото не тичаме на воля и не иска да яде много.Някакви капризи придава.Но ми прави впечатление, че става все по-гальовна.Постоянно търси внимание и иска да я галят.Затова си има прякор Лигъл-Блигъл. А моят мъж й казва Шмугъл, защото постоянно все се шмугва до някой да си проси галене и целувки и т.н.
Това е за сега от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Добре дошла Голди!!!
МнениеПубликувано на: Пет Юни 20, 2008 9:07 pm 
Аватар

Леле, толкова отдавна не съм писала в темата тук и като цяло във форума, чак ме е срам :oops:За сметка на това пък чета.Е, може би не всичко, но все пак.....И така, мина време, Голди порасна, вече е горда майка на седем папишона и понеже Бойко ме помоли да пусна снимки на бебетата да им се порадвате тук ето ги.......
На 03.05.2008г в развъдник Lorindely се родиха първите ни бебета от връзка между ChBG Astra и ChBG Apolon.Връзката е осъществена по всички правила на клуба.
Ето и самите бебета.

Lorindely Ananke Mireos - Нани
Изображение

Lorindely Artemida Kenigy - Арти
Изображение
Изображение

Lorindely Afroditta Omorfy - Диди
Изображение

Lorindely Asklepy Yatros - Яни
Изображение

Lorindely Alfey Potamichen - Фери
Изображение
Изображение

Lorindely Anteros Didymos - Тери
Изображение

Lorindely Apolon Junior - Монти
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 20, 2008 9:58 pm 
Site Admin
Аватар

Честити бебета, много здрави да са да си намерят най-прекрасните стопани :D :D :D

Мерси за снимките :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 21, 2008 8:12 pm 
Аватар

Гери,и тук честито и много здраве и късмет за вас и кучетата ви!
Много са хубави,сполука и щастие за бъдещите им собственици :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 3:18 pm 
Аватар

:D Благодаря много за пожеланията :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 24, 2010 4:03 pm 
Аватар

И така ..... да се похвалим и тук. Последният път, когато писах тук Нани беше невръстно девойче, а сега вече е мама на 9 папишона :)
На 21.06.2010г ни се родиха 9 прекрасни бебета, 3 дами и 6 кавалера, от връзката между нашето момиче Lorindely Ananke Mireos- Нани и Silkstiyle Camp Rock - Лъки. Спазени са всички правила за развъждане, кученцата ще са с индекс "B" . За повече информация слагам линк, където може да видите снимки на родителите и на бебетата :)

http://bulgoldens.co...der=asc&start=0

И още една хубава новина
На 08.07.2010г фамилия "Лориндели" се увеличи с още 4 попълнения- 3 момиченца и 1 момче от връзката между Astra и Non-Stop Isaak Newton. Бебетата ще са с индекс "C", за повече информация на адрес http://bulgoldens.co...?t=2209&start=0 , както и на сайта на развъдника ни http://www.lorindelybg.webs.com/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 24, 2010 4:20 pm 
Аватар

Ехааааа, голямо попълнение, да са живи и здрави :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 26, 2010 10:06 am 
Аватар

Чудесни новини, Гери. Да са живи и здрави :D . Гледах клипче с едно особено гласовито пале от кучилото :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 6:57 am 
Аватар

Пускам и тук снимки на джувките на Нани / да им се порадвате и вие /, за сега на тези, които са вече в новите си домове и радват стопаните си :)
Първото бебе, което отпътува за дома си във Варна е Lorindely Beauty of Tranquility, която сега се казва Роксана. Ето я и нея:
Изображение
Щастливите мама и тати / доколкото разбрах тя ще е принцесата и глезаната на тати/.
Изображение

Lorindely Blees the Child - е в прекрасно семейство, с две деца слънчица, които са постоянно около бебето, с просторен двор с райграс и много място за игри в област Пазарджик:) Ще си го виждаме него по-често.
Изображение

Бебе, тати Тодор, бати Тодор и кака Радостинка, а мама Дани е някъде извън кадър.
Изображение

Lorindely Born Romantic е поредният сладур, който отиде в София при кака Силвия и мама Дани.
Изображение
Изображение

Lorindely Bella Ground - тя ще е мома софиянка
Изображение
Малкият Дани, Бела и тати Жоро
Изображение
И една снимка под надслов" Йееее, имам си Бела " :)
Изображение

Всички беболини се чувстват добре, не са плакали, поне не много :) Много са щастливи в тяхното си царство, където ги глезят подобаващо. А снимки на останалите бебоци / заети и свободни / ще Ви представя съвсем скоро :)
Хубав и усмихнат ден на всички :)))))))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 7:19 am 
Аватар

За повече информация може да посетите страниците ни във форума на БГРК в темата на Нани http://bulgoldens.com/forum/viewtopic.php?t=2193 , както и на Голди http://bulgoldens.com/forum/viewtopic.php?t=2209 , има доста снимки на бебоците още от първият им ден на бял свят, както и истории за тях :)))))))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 8:29 am 
Аватар

Гери,честито задомяване на Лоринделчетата и на добър час с новите им стопани-да са здрави,послушни и много късмет!
:P :P :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 9:37 am 
Аватар

Благодаря ти, Евелина :)
Бебетата се чувстват прекрасно, всички случиха на прекрасни родители, за което съм много доволна.
И така .... нека да преставим някои от виновниците у нас да е толкова весело :)
Бебета на Ананке Миреос - Нани, кучило В - момчетата, които търсят своите любящи семейства. При двете връзки са покрити всички изисквания на БГРК.
Стойките са в категория " Бебе съм и нито със салам, нито с кашкавал ще ме излъжеш "

Lorindely Bedtime Stories
Изображение

Lorindely Broken English
Изображение

Lorindely Basic Instinct
Изображение

Lorindely Boy on the Side
Изображение

И малко снимки на кучило С, на Голди децата :) Те са от връзката между Astra/Голди/ и Non-Stop Isaak Newton/Ерик/
При нас всеки ден е весело и става все повече :) . Хубавото е, че дребосъците си имат изграден режим, за да мога и аз отвреме на време да излизам и да свърша някоя работа в офиса.
Сутрин будилника за ставане са те и двете майки :) всички дружно скимтят. Чистим, играем малко, хапваме и заспиваме към 9.00ч. Имаме и една задължителна дрямка от 14.00-16.30ч, която не пропускат. И като съберат сили за нови подвизи стават неудържими, никакъв фотоапарат не ги лови :))))))

Lorindely Copyright Osiris
Изображение
Изображение
Изображение

Lorindely Copyright Izida
Изображение

Lorindely Copyright Nekhbet
Изображение
Изображение

Lorindely Copyright AnckSuNamun
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Последното е с най-много снимки, защото беше и си е най-въртоглавото куче. То се не спря, направихме 200 снимки, от които що-годе стават 4. Дъщеря ни я е кръстила Дивото, и с право :)
Общо при нас в момента са 9 бебока, 4 от тях са свободни, другите 4 чакат своите нови родители да се върнат от почивка, тъй като случиха отпускарски сезон.
От връзката на Голди и Ерик вероятно ще има една свободна дама, но още не се знае. Като имам яснота ще обявя официално. За сега приятно четене и гледане, скоро ще има нови снимки.

За повече информация и връзка с мен на сайта на развъдника ни http://www.lorindelybg.webs.com/

Върнете се в началото
 Профил  

proplan
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа